Hallo, hoe kunnen we helpen?

Kies een categorie om snel de hulp te vinden die je nodig hebt

Werken met Work Supply

Work Supply biedt tijdelijk personeel, werving en selectie en outsourcing diensten op maat om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van bedrijven in verschillende sectoren.

Work Supply is gespecialiseerd in sectoren zoals landbouw, bouw, horeca en toerisme, industrie, logistiek, productie en detailhandel.

Work Supply screent en selecteert kandidaten zorgvuldig, voert grondige achtergrondcontroles uit en biedt voortdurende ondersteuning om de geschiktheid en betrouwbaarheid van het personeel te garanderen.
Ja, Work Supply kan tijdelijke werknemers leveren voor kortlopende projecten, seizoensgebonden eisen of speciale opdrachten, en biedt flexibele personeelsoplossingen om aan de behoeften van de klant te voldoen.
Work Supply onderscheidt zich door haar expertise in het sourcen en inzetten van niet-Europese werknemers in EU- en EER-lidstaten, waardoor klanten kunnen beschikken over een divers en geschoold personeelsbestand.
Work Supply beheert het volledige wervingsproces, van het sourcen en screenen van kandidaten tot het presenteren van de kandidaten op de shortlist en het faciliteren van het onboarding proces, om zo een naadloze ervaring voor klanten te garanderen.
Outsourcing met Work Supply stelt organisaties in staat om niet-kerntaken te delegeren, de efficiëntie te verhogen en de kosten te verlagen, waarbij Work Supply de volledige verantwoordelijkheid op zich neemt voor het aansturen, controleren en superviseren van de uitbestede taken.

Om aan de slag te gaan met Work Supply, neemt u contact met ons op om uw personeelsbehoeften te bespreken. Ons team zal dan samen met u oplossingen op maat ontwikkelen om aan uw eisen te voldoen.

Heb je nog steeds een vraag?

Als je het antwoord op je vraag niet kunt vinden in onze FAQ, kun je altijd contact met ons opnemen. We zullen je spoedig antwoorden!
FAQ - Dutch