Over Ons

Over Ons

Work Supply

Work Supply – Nederland B.V., is in 2023 opgericht om kwalitatief in te spelen op de behoeften van organisaties, in Nederland, die het moeilijk hebben om medewerkers aan te nemen met de vaardigheden en ervaring die aansluiten bij hun eisen.

Tijdelijke Werkkrachten

Uitzenden zorgt er voor dat je snel en efficiënt kan inspelen op een steeds groter wordende vraag naar flexibele medewerkers

Outsourcing (of Externalisatie)

Het uitbesteden van projecten of onderdelen daarvan behoort ook tot de mogelijkheden.

Internationale Rekrutering

Work Supply is gespecialiseerd in het leveren van op maat gemaakte internationale bemiddelingsdiensten voor werknemers op het gebied van aanwerving en arbeid voor werknemers

Over Ons

Een Beetje Meer Over Ons

Work Supply – Nederland B.V., is in 2023 opgericht om kwalitatief in te spelen op de behoeften van organisaties, in Nederland, die het moeilijk hebben om medewerkers aan te nemen met de vaardigheden en ervaring die aansluiten bij hun eisen.

Wij zijn van mening dat de moeilijkheid om flexibele, praktische en kosteneffectieve oplossingen te vinden om het steeds groter wordende tekort aan arbeidskrachten te bestrijden, het primaire obstakel vormt voor de groei en ontwikkeling van werkgevers in Nederland en daarbuiten.

Het werd ons duidelijk dat Nederlandse werkgevers in alle soorten en maten ontevreden en gefrustreerd zijn over het onvermogen van uitzendbureaus om op een effectieve en efficiënte manier te reageren op hun meest nijpende en dringende personeelsbehoeften.

De werkorganisaties die het meest wanhopig waren en het meest ontevreden waren over de slechte prestaties van uitzendbureaus, behoorden tot de sectoren van economische activiteit met fysiek veeleisender banen zoals landbouw, bosbouw, bouw, vleestransformatie en -verwerking, magazijn- en logistieke activiteiten, hotel- en voedingsindustrie en dergelijke.

Ons belangrijkste doel is om echte en kosteneffectieve oplossingen te bieden voor de arbeidsbehoeften van arbeidsorganisaties die tot deze sectoren van economische activiteit behoren – gekenmerkt als de zwaarste en meest veeleisende banen van allemaal.

We kunnen oplossingen bieden voor de tijdelijke personeelsbehoeften van elk bedrijf in Nederland.

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Zetten www-work-supply.nl. Onze autonome vestiging in Nederland is opgericht om in te spelen op de aanzienlijke toename van Nederlandse klanten en werknemers die naar Nederland worden gedetacheerd. Onze aanwezigheid in Nederland stelt ons in staat om beter te voorzien in de mankrachtbehoefte van Nederlandse werkgevers.

Work Supply

Waarom Zou Je Met Ons Samenwerken?

Work Supply Nederland B.V. is uniek. We bieden een aantal voordelen die ons onderscheiden van onze concurrenten – groot of klein.

  • Volledig vergund uitzendbureau en detacheringsbureau
  • Zeer ervaren, hardwerkende en gedisciplineerde medewerkers
  • Uitstekende service tegen een verrassend scherpe prijs
  • Geen gedoe of hoofdpijn voor onze klanten – wij beheren alles!
  • Aan topmensen geen gebrek
  • NEN-certificering
  • VCU certificering
  • G-rekening
  • Alle werknemers met BSN

EN, waarschijnlijk het belangrijkste,

  • De mogelijkheid om onze klanten te voorzien van grote teams van werknemers in slechts een kwestie van dagen.

Work Supply Nederland B.V. heeft een enorme pool van kandidaten waarmee we u kunnen voorzien, geleverd door het moederbedrijf in PORTUGAL – u hoeft zich nooit zorgen te maken over het vinden van voldoende werknemers.

Een Nederlands verpakkingsbedrijf neemt contact op met Work Supply Nederland b.v. om ons te informeren dat ze dringend 30 werknemers nodig hebben voor een verwachte periode van 6 maanden.

Nadat een formele personeelsovereenkomst is vastgesteld en de klant is goedgekeurd door onze kredietverzekeraars, beginnen we snel met het screenen en selecteren van kandidaten voor de beschikbare functies, meestal inwoners van Portugal, maar sommige in andere EU-landen, en er worden ook regelingen getroffen voor accommodatie en vervoer.

Binnen een week zullen alle werknemers beschikbaar zijn om te werken – als de A1-documenten worden afgegeven door de Portugese autoriteiten.

Oplossingen met de snelheid van het licht!

Zo simpel is het.

Work Supply

Bedrijfsprincipes En Kernwaarden

icon01ABOUT

Klantbetrokkenheid

We bouwen relaties op die een positief verschil maken in het leven van onze klanten.

icon02ABOUT

Kwaliteit

Wij bieden een uitstekende en onovertroffen service die samen uitstekende kwaliteit leveren aan onze klanten.

icon03ABOUT

Integriteit

Wij handhaven de hoogste normen van integriteit in al onze handelingen.

icon04ABOUT

Samenwerking

We werken samen, over de grenzen heen, om te voldoen aan de behoeften van onze klanten en om ons bedrijf met succes te laten slagen.

icon05ABOUT

Respect voor mensen

Wij waarderen onze mensen, stimuleren hun ontwikkeling en belonen hun prestaties.

icon06ABOUT

Burgerzin

We zijn gerespecteerde burgers

icon07ABOUT

De wil om te winnen

We tonen een sterke wil om te winnen binnen onze markt en in elk aspect van ons bedrijf.

icon08ABOUT

Persoonlijke Verantwoording

We zijn persoonlijk verantwoordelijk voor het nakomen van onze verplichtingen.

Copyright © Work Supply – Nederland B.V. 2023 — All rights reserved.