Werkaanbod – Groei en internationale aanwezigheid

In mei 2019 begon Work Supply haar reis met twee interne medewerkers en ongeveer 12 externe aannemers.

Groei

In slechts vier jaar tijd is ons team gegroeid tot 12 interne medewerkers en meer dan 500 werknemers verspreid over een breed scala aan sectoren.

We beschikken over een wagenpark van meer dan 40 voertuigen – verspreid over Portugal en Europa, klaar om te voldoen aan de transportbehoeften van onze werknemers en klanten.

Ongeveer 60% van onze contractanten levert diensten buiten Portugal en onze werknemers zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden om zich aan te sluiten bij degenen die hun vaardigheden al aan het ontwikkelen zijn in Europa.

Landbouwmedewerker die biologische sla kweekt en controleert op ongedierte in een hydrocultuuromgeving
Work Supply Werkaanbod: Groei en internationale aanwezigheid
We zijn momenteel actief in de Europese Unie en de Europese Economische Ruimte.

Work Supply heeft werknemers uitgezonden, gedetacheerd, verhuurd of ingehuurd aan klanten in Spanje, Frankrijk, Italië, Oostenrijk, Slovenië, Duitsland, Luxemburg, België, Nederland, Denemarken, Zweden, Noorwegen en IJsland.

En we zijn altijd op zoek om onze horizon te verbreden.

OMZET (IN EURO'S)

Work Supply Werkaanbod: Groei en internationale aanwezigheid

Work Supply heeft in korte tijd een aanzienlijke aanhoudende groei doorgemaakt. Groei in het volume van de omzet, hoewel verwacht, is nog steeds uitzonderlijk.

Work Supply heeft ernaar gestreefd om het beste te halen uit alle kansen die we hebben gekregen. We weten dat geluk een grote bijdrage heeft geleverd aan ons succes, maar dat geldt ook voor teamwork, hard werken, zorgvuldig management en, bovenal, het vermogen om effectief en zeer snel te reageren op de personeelsbehoeften van onze klanten in combinatie met de uitzonderlijke kwaliteit van ons personeel.

We zijn enorm veel dank verschuldigd aan ons geweldige team van werknemers – zij zijn echt het “geheim” van ons succes.
author avatar
brandup

Ontdek andere succesvolle projecten