Werving en Selectie Uitbesteden – ​​Hoe Werkt Het Wervingsproces?

Bij Work Supply – Trabalho Temporário Lda begrijpen we dat sommige klanten om uiteenlopende redenen veel meer of uitsluitend geïnteresseerd zijn in directe werving – dat wil zeggen dat ze de werknemers direct willen inhuren en ze op hun eigen loonlijst willen zetten.

Hetuitbesteden van human resources en/of het inhuren vantijdelijk personeel biedt echter tal van voordelen.

Ons Wervingsproces in Vijf Stappen

Om te verduidelijken hoe ons wervingsproces werkt en om transparantie te bieden, leggen we hieronder de verschillende stappen uit:

  • In de eerste cruciale stap gebruiken we de methoden, tools en middelen die we tot onze beschikking hebben, waaronder het aanboren van onze eigenprivédatabase, netwerken en het plaatsen en promoten van vacatures op de geschikte kanalen en sociale media om de vacatures bekend te maken en kandidaten aan te trekken.
  • De tweede stap bestaat uit het zorgvuldig screenen van de kandidaten, waaronder het uitvoeren van kruisreferentiecontroles, individuele gesprekken en zelfs het opvragen van documentatie, strafbladcertificaten. Deze stap omvat ook het uitvoeren van medische onderzoeken en psychometrische tests om ervoor te zorgen dat de functies en de kandidaten zo goed mogelijk bij elkaar passen.
  • De derde stap bestaat uit het presenteren van een shortlist van voorgeselecteerde kandidaten aan onze klanten, zodat zij hun eigen beoordeling kunnen maken en kunnen beslissen welke werknemers zij (eventueel) in dienst willen nemen. We doen er alles aan om te zorgen voor een soepele verbinding tussen de klant en de voorgeselecteerde kandidaten.
  • De vierde stap is het beheren van de logistiek en het papierwerk. Dit houdt in dat we controleren of alle vragen zijn beantwoord, de arbeidscontracten zijn ondertekend, de benodigde documenten zijn opgesteld, de juiste reisroutes worden bekeken en ervoor zorgen dat het inwerkproces zo soepel mogelijk verloopt.
  • En tot slot, de vijfde belangrijke stap bestaat uit het uitvoeren van regelmatige follow-ups om alle hulp te bieden die nodig kan zijn tijdens de eerste integratiefase. Als alles verloopt zoals verwacht en de klant tevreden is, kunnen we stellen dat onze missie geslaagd is.

Als een of meer kandidaten echter niet aan de verwachtingen voldoen of afhaken voordat het contract drie maanden heeft geduurd, gaan we terug naar de tekentafel.

Als de werknemer niet minstens drie maanden aan het werk blijft, vinden we het onze verantwoordelijkheid om een andere kandidaat voor de baan te vinden zonder extra kosten voor de klant.

BijWork Supply leveren we niet alleen kandidaten, we leveren tevredenheid! Wij zien het als een belofte.

Vraag een consult aan voor uw bedrijf!

Werving en Selectie Uitbesteden Proces - Work Supply

Wervingsproces Kaart - Stap Voor Stap

Werving en Selectie Uitbesteden Proces - Work Supply
author avatar
brandup

Ontdek andere succesvolle projecten